Areti


Бляскави... Богати... Незабравими....

Булчински салон ARETI е създаден през 1992 г. и е официален представител за България на американската марка Demetrios и подмарките й Cosmobella е Eleni Elias, чийто булчински и официални рокли носят усещането за класа, стил, елегантност и лукс.
Бляскави... Богати... Незабравими....Както булчинските, така и официалните и абитуриентски рокли на Demetrios са много повече от модни творения. Те са начин на мислене, за да отразят характера, душевността и женствеността на бъдещата булка, абитуриентка, стилна дама във вечерна рокля. Избирайки рокля от Булчински салон ARETI, вие се превръщате в сияйна звезда на специалния за вас ден, която ще ослепи всички наоколо.
Булчински салон ARETI представя широка гама от модели от колекциите на Demetrios Bride. В разнообразни силуети и изключително внимание към детайла, роклите са изработени от висок клас материи и ръчно пришити камъни Swarovski. Всяка една е конструирана така, че да осигури комфорт на булката и да предаде на тялото перфектна форма.
Облечена в блясъка на изящна дантела и класни платове, булката на ARETI е олицетворение на лукс и елегантност. Независимо дали ще разпознаете своя стил в нежна органза, романтичен тюл, шифон или в качествените микадо, сатен и тафта.

Вашата мечтана сватбена рокля се намира в Булчински салон ARETI!
Свържете се с нас, за да си запазите специален час, в който да я откриете!


Оценки и мнения

Оценете фирмата
5.00Отлично (Базирана оценка от 1 мнение)
  • Цена
  • Качество

User no photo-  08.02.2017  -

Iren Akiva

Роклите - красота, спираща дъха! Отношението - изключителен професионализъм и коректност! Традиция във високото качество!