Grand Hotel Sofis
Шестте най - популярни сватбени цветя

Шестте най - популярни сватбени цветя

Когато дойде време да избирате букет за сватбата си, идва ред за трудния избор – от какви цветя да се състои? Дори и да изберете несъмнено най – популярния избор сред цветята – розата, то съществуват над 100 вида рози. В тази статия ще Ви покажем кои са най – често избираните цветя при сватбените букети.

Роза
Несъмнено добре позната и любима на голям процент от жените по света. Съществуват множество видове с различни цветове и форми на листчетата. Но несъмнено най – удачния избор, относно състава на сватбения букет са белите рози.

Божур
Съвсем достойно божура се нарежда до розата в тази класация. Избора на божури е леко по – нетрадиционен, но за сметка на това цената на такъв букет е по – висока.

Нарцис
Това е избора на съвременната и модерна булка. Красотата на нарцисите идва от това, че са красиви както аранжирани в букет сами, така и с други видове цветя. Но внимавайте! Не е препоръчително да използвате нарциси ако сватбата е през летните жеги, тъй като вехнат твърде бързо.

Далия
Цветни и красиви, далията привлича вниманието задължително. Както различни цветове, има и множество различни размери.

Люляк
Ако веднъж сте помирисали прекрасния аромат на това цвете, няма как то да не се е наредило на челно място сред любимите Ви цветя. Люлякът вирее в два цвята: лилаво и бяло и перфектен избор за по – семпъл букет.

Лале
Лалето също е цвете, което има множество видове и все повече набира популярност сред аранжировките на сватбени букети. Освен това, се продава на достъпни цени и не би утежнило бюджета Ви.

 


Коментари

Коментирай
Бъди първия дал мнение за Шестте най - популярни сватбени цветя