Bridal fashion
Шест изкушаващи тенденции при сватбените торти тази година

Шест изкушаващи тенденции при сватбените торти тази година

Всеки обича торта - но с толкова много възможности, от които да се избира, търсенето на перфектната сватбена торта може да се окаже малко обезсърчително. Правилната сватбена торта трябва да покрива няколко изисквания: тя трябва да бъде запомняща се, трябва да е подходяща за Вас и Вашият партньор, и разбира се, трябва да е много вкусна.

Вдъхновението, както винаги, може да се намери в текущите тенденции при сватбените торти - те тази година са разнообразни, вариращи от смели до оголени, с различни дизайни - от най-сложни до изчистени и опростени. Тук ще Ви предложим няколко идеи за сватбена торта, на които не можем да устоим.

 

 

 

  

Металическо ИзкушениеЗащо да ограничите блясъка на сватбения ден само до отбляскването на халките? Всичко е по-добре с малко блясък. Направете тази торта своя собствена чрез фина настройка на детайлите, като например интензивността на металния отблясък и тон, и каква част от тортата ще получи златиста обработка. Независимо дали става въпрос само за няколко златни докосвания  тук и там, или за цели пластове блестящи нюанси, тази гъвкава тенденция със сигурност ще бъде главозамайваща. Незабавен блясък? Проверете.

 

 

 

  

Надиплен ЕфектАко ключовата дума за вашата идеална торта е "елегантна", то диплите са задължителни. За традиционен външен вид, те могат да се подредят в редове, които обикалят тортата, или могат да приемат по-модерна, малко по-равномерна форма в хартиено тънки слоеве, напомнящи на цветни листенца. Надипленият облик може да се използва и за създаване на форми или орнаменти, които да служат като декорация на върха на тортата.

 

 

 

 

Дантелени тортиДамската дантела е толкова красива тъкан - да я ограничим само до изработката на дрехи е бельо, е истинска загуба. Изберете торта със красиви дантелени шарки, направени в бяло, като лек, но женствен детайл. За по-смел вариант на тази тенденция, запълнете цялата си торта с различни модели дантели, в различни размери или изберете само детайли от дантелени изрезки. За хора с око за детайла.

 

 

 

 

Голи тортиНе толкова груба, колкото звучи, голата торта е просто торта с изложени страни. Тази изненадваща липса на глазура, показва слоевете на тортата и нейната текстура. Този тип сладко изкушение, би било идеално попадение за сватбено тържество извън страната или в рустик стил, особено с добавянето на други природни елементи като плодове или рози. Пролетна сватба, някой?

 

 

 

 

 

Мраморни преливки

 

Мраморът е една от най-големите тенденции напоследък.Виждаме го на модния подиум, в интериорния дизайн, аксесоарите за дома, бижутата, така че беше само въпрос на време, преди да се включи в сватбите. И ние абсолютно обожаваме идеята за мраморна сватбена торта. Мраморното покритие се постига, като се смесят различни нюанси на фондана за невероятно гладко покритие. В пълен контраст с голите торти в рустик стил, мраморът символизира лукс и блясък.

 

 

 

 

Ефектни Геоди

 

Отдръпнете се традиционни бели сватбени торти, тортите с геоди поемат сега! Покрити в зашеметяващи годни за консумация кристали, тези скалисти конфекции са се превърнали в непременен атрибут в сватбените класации този сезон. Булките се сбогуват със захарните глазури и казват здравей на цветните кристали.  

 

Най-добрата част от вземането на решение за сватбена торта, са безкрайните възможности - коя от тези тенденции Ви стана любима?


Коментари

Коментирай
Бъди първия дал мнение за Шест изкушаващи тенденции при сватбените торти тази година