Присъединете се
Пръстен и халка тип Вечност – комбинацията, която трябва да пробвате!

Пръстен и халка тип Вечност – комбинацията, която трябва да пробвате!

Обикновено си представяме годежния пръстен сам – цялото внимание е върху него и блясъка на камъка. Все по-често срещана и актуална обаче е комбинацията между златен пръстен с голям централен камък и пръстен тип халка, обсипан с камъни по цялата си дължина. И това е прекрасно, защото можем да носим любимите си бижута, без да трябва да избираме!
Много дами се колебаят дали да продължат да носят годежния си пръстен след сватбата или да го заменят с халката. Моделите, които по-лесно се комбинират с втори пръстен са класическите – с единичен централен камък, или обграден с по-малки камъчета от двете страни. Те са фини, нежни и позволяват съчетаване с второ бижу, без това да изглежда грубо и претрупано.
Нека направим и още едно уточнение – халка не означава непременно брачна халка! Става дума за т.нар. пръстени тип Вечност – стандартна форма с вградени по цялата дължина скъпоценни камъни.
Всъщност, това може да е и Вашият годежен пръстен! Да, може да звучи нестандартно, но такъв годежен пръстен е получила например Мерилин Монро от Джо ДиМаджио, както и Одри Хепбърн от Мел Ферер. Какво е предимството пред класическият модел с един камък? Повече блясък, по-удобна и ниска форма – за дами с активен начин на живот, които държат не само на стила, но и на удобството.
Вижте колко нежно може да изглежда тази комбинация:


Разгледайте колекции от пръстени с диаманти на Elite Precious, където ще откриете много модели, с които можете да я направите.


Коментари

Коментирай
Бъди първия дал мнение за Пръстен и халка тип Вечност – комбинацията, която трябва да пробвате!