Crowne Plaza
МОЯТА СВАТБА В МОЯ РЕСТОРАНТ - MY CHOICE

МОЯТА СВАТБА В МОЯ РЕСТОРАНТ - MY CHOICE

             Готови ли сте да кажете „ДА!“? Искате ли то да е силно, категорично, запомнящо се? А партито след това... най-якото? И всеки път, когато се връщате към този ден, да ви се иска да го повторите, защото ... толкова много обич има във всяка секунда. И ние искаме същото. Елате в My Choice, за да направим този ден уникален. Ще създадем страхотни спомени, от онези, които топлят завинаги.

           Ще направим сватбения ритуал като в приказка в страхотната ни градина или в една от нашите зали. Цветовете на аранжировката ще са според мечтите ви. Нашата сила са детайлите – цветята, арката, специалната маса, на която ще сложите най-важния подпис, стилното пространство, където близките ви ще споделят този вълшебен момент, всичко ще бъде съобразено с вашите желания.

           Ресторант My Choice разполага с три зали:  My Choice - външна зала с прозорци - до 80 гости,  Galaxy - вътрешната зала за 130 гости,  Helios - ВИП зала за 30 гости и градина за 60 гости.

           Ще можете да направите избор от разнообразните ни предложения за сватбено меню в различни ценови класове. Специално подбраната винена листа би задоволила и най-големите ценители. В същото време предлагаме алкохол на преференциални цени и ще се съобразим, ако предпочитате да зарадвате гостите си със собствени алкохолни напитки.

           Разполагаме със собствено сладкарско ателие, в което произвеждаме бутикови торти. Поръчаната от Вас торта ще бъде съобразена с Вашия вкус и изисквания.

          Имаме и комплимент за вас:

  • „Welcome drink“ с шампанизирано вино за посрещане на Вашите гости.
  • Реквизити за посрещане на младото семейство според българските трaдиции – сол, мед, бяло платно, менче.
  • Дегустация на избрано от Вас сватбено меню.

        Ресторант Му Choice е разположен на броени минути от центъра на столицата, но същевременно далеч от шума и напрегнатия пулс на градския живот, в полите на Витоша. Меките тонове, изчистеният дизайн, стилният интериор и перфектното обслужване вече са се превърнали в наша визитна картичка. С артистичният си подход, свежи идеи, ентусиазъм и професионализъм My Choice ще Ви помогне да направите сватбата си незабравима.


Коментари

Коментирай
Бъди първия дал мнение за МОЯТА СВАТБА В МОЯ РЕСТОРАНТ - MY CHOICE