Bridal fashion
Меден месeц преди сватбата? Защо не?!

Меден месeц преди сватбата? Защо не?!

Меденият месец винаги е бил екскурзията, на която новопостъпилата в брак двойка заминава, веднага след сватбата. От известно време насам, обаче се забелязва нов тренд сред сватбените тенденции – а именно меден месец преди самата сватба. Ето няколко причини, поради които предбрачната съвместна почивка е доста добра идея.

Ако стресът с организацията идва в повечe
Планирането на една сватба несъмнено е нелесна и отговорна задача, съпътствана от доста напрежение. Как по - лесно да се отървем от него? Като намерим красиво и уединено място, на което да се усамотим с половинката си.

Искате да прекарате малко време сами
Организацията на едно такова събитие като сватбения ден е съпътствано от множество въпроси от сорта на : „Имате ли нужда от помощ?“ , „Резервирали ли сте ….. вече?“. Понякога от толкова много въпроси на хората около Вас утежнява обстановката и младоженците имат нужда от усамотение на тихо и спокойно място.

Решили сте да отмените медения си месец, планиран за след сватбата
Доста двойки избират да отложат медения си месец, поради финансови причини, ангажименти към работата, текуща бременност или др. Поради тази причина те избират да отидат на почивка за по – къс период преди сватбата, но това не значи, че удоволствието от нея ще е по - малко.

Двойката живее съвместно преди сватбата
Много млади двойки се нанасят в общ дом още преди сватбата. Поради тази причина, младото семейство може да има други планове спрямо финансите си – а именно закупуване на уреди и обзавеждане за дома, преместване в друг град или държава или различен приоритет, който изисква повече парични ресурси.  

 


Коментари

Коментирай
Бъди първия дал мнение за Меден месeц преди сватбата? Защо не?!