7 горещи сватбени тенденции за есента

7 горещи сватбени тенденции за есента

 

Има много какво да обичаш при сватбите тази есен.

Палитри в цветовете на скъпоценни камъни, диви букети и новата гола торта са едни от малкото тенденции, които се качват на сватбената сцена този сезон.

 

 

 

Цветни палитри за есенна сватба

Мрачна гама от винено червено и тъмновиолетово са водещи в сватбените цветови схеми. Пастелните и неутрални акценти са все още най-популярните допълващи цветове, но тези пролетни нюанси този път са увенчавани от лека студенина: синьото е по-мъгливо, розовото е по-ледено и свежото бяло е заменено от цвят слонова кост, за да се създаде по-дълбока Викторианска палитра. Тъмните нюанси отговарят на естествено променящата се сезонна обстановка, а пастелните добавят и малко романтика.

 

Довършителни щрихи: акцентирайте върху вашата цветна палитра с металически нюанси. Рефлектиращите метали имат оцветяващи качества, които добавят многоизмерна дълбочина към всяка цветна палитра. Най-предпочитаният метален оттенък този сезон? Мед.

 

 

 

 

 

Тенденции при тортите за есенна сватба

 

Скромните блатове и тортите без фигурки официално навлязоха в модните тенденции за този сезон. Вместо да украсяват тортите с фондани или захарни цветя, двойките предпочитат чистия, текстуриран облик на сватбената си торта, украсена с малки цъфнали цветя или зеленина. Има дори нова версия на голата торта, която е в светлината на прожекторите напоследък: полупрозрачна торта. Вместо напълно голи блатове, полупрозрачните сладкиши имат тънък воал от глазура, като само част от тортата се вижда. А ако я залеете с ароматни капчици карамел или ганаш, става истинско есенно сватбено изкушение. Що се отнася до размера на сватбената торта – той намалява, двойките все още държат на класическото разбиране за рязане на тортата, но те го допълват със забавни, уникални алтернативи при десерта.

 

Довършителни щрихи: Избирането на по-малка торта означава, че ще се нуждаете от втори вид десерт, който да сервирате на гостите си. Най-честият избор напоследък е изпитаният и любимият за сезона - пай!

 

 

 

Тенденции при поканите и табелите за есенна сватба

 

Есенните сватби са, за да удовлетворяваме всичките си прищявки и какъв по – добър начин да направите това и за Вашата сватба, освен с покана, изографисана с приятна художествена калиграфия и мотиви от грациозни гирлянди. Що се отнася до материалите за самия ден – като различни табелки с имена, изрежете отделните парчета хартия на големи персонализирани знаци. Черните дъски и дървените мотиви като знаци за “Добре дошли” или поставени на входа на събитието, по огледала с калиграфирани коктейлни предложения или дори голяма допълнителна презентация върху дъска, трупат бонус точки в декорацията.

 

Довършителни щрихи: Дайте на вашите означения някои романтични допълнения като евкалипт или рамки от лимонов лист, и акцент използвайки увивни растения като клематис и вистерия

 

 

 

Тенденции при роклите за есенна сватба

С падащите температури идват и по-дългите ръкави и уютни слоеве от дрехи. Комплектите от две части са невероятна модна тенденция при сватбените рокли, която не трябва да се пропуска. Кашмирените пуловери са перфектни в комбинация с луксозни дълги до земята поли за абсолютно индивидуален тоалет.

 

Довършителни щрихи: Втората рокля! Когато дойде време за празненството, преоблечете се в нещо по-малко, леко и кокетно, което ще Ви позволи да танцувате до зори.

 

 

Тенденции при цветята за есенна сватба

Прясно набраните и диви букети, все още владеят тенденциите при флоралната декорация. Най-предпочитаното стебло? Жълтите далии. За масите, аранжировките изглеждат по-зелени и се разлистват с красиви сукуленти, евкалипт, пшеничени стръкове, акация или клончета от дафинови листа. Допълнително, вместо цветя, акцени от цвят могат да бъдат добавени и с използването на различни видове горски плодове.

 

Довършителни щрихи: Увиващи се бръшлянови клонки удължават формата на традиционно подредените букети, като им придават причудлива привлекателност, а неочаквани добавки, като тръни и малки зелени клонки, улавят духа на есента.

 

 

 

Тенденции за приема за есенна сватба

Извисете декора на сватбата до нови върхове-буквално. Възползвайте се от пространството между масите и таваните. В края на краищата, ако не можете да изградите допълнително пространство на широчина, изградете го на височина. Ако темата на сватбеното тържество е по-формална, изберете високи свещи и орнаментни свещници. Ако искате да запазите сватбата по-натурална, вкарайте природата вътре с клонки и листа. (Бонус: Красивите променящи се цветове в листата действат като свой собствен декор.)

 

Довършителни щрихи: Независимо от темата, калиграфията придава на декорацията усещане за ръчна изработка, което перфектно се слива с прохладната, рустик атмосфера и романтичната светлина от свещи на есента.


Коментари

Коментирай
Бъди първия дал мнение за 7 горещи сватбени тенденции за есента