Bridal fashion
6 плажни сватбени рокли, в които да се влюбите това лято

6 плажни сватбени рокли, в които да се влюбите това лято

Лятото вече пристигна, а това е сезонът, когато плажните летни сватби ще бъдат по всички календари. Ако сте от щастливците, които ще сключат брак това лято и все още търсите перфектната плажна рокля, за да стигнете до пясъчната пътека, тогава, със сигурност имате късмет днес. Тук ще Ви представим 6 плажни сватбени рокли, от които да се вдъхновите и да Ви помогнат в намирането на перфектната за Вас..


Стичаща се рокля


Когато се говори за плажни сватби, вероятно те се свързват със сватбени облека в бохемски стил. И докато boho стилът определено е добър избор, не винаги е подходящ за всички. Така че, вместо да изберете пълно boho, може просто да се вдъхновите от стила и да използвате определени елементи. Boho роклите са дълги до земята, така че дължината може да бъде първата отправна точка за сватбения ви тоалет.

Дължината до земята не означава задължително да прекалявате с натруфени тоалети. Всъщност бихме насърчили красивата и елегантна рокля, стил sheath, която семпло да обвиe тялото ви. Тази опция дава възможност на полата на роклята да се стича нежно, подчертавайки женствеността ви, а деколтето и горната част да бъдат по – изискани и да прилягат перфектно на фигурата Ви.

Когато става въпрос за материали, за лятна сватба по-леките материи винаги ще са по-добри, тъй като няма да Ви е прекалено горещо или да прекарате деня си, притеснявайки се за изпотяване и всички неприятности, които идват с него. Друга главна причина защо по-тънките материи са по-добри, е ако сте планували сватба с дестинация. Една рокля, изработена от леки материали, неизбежно ще тежи по-малко и ще е по-удобна за път или съхранение в багажа.

 

Асиметричната рокля

 Преди няколко години асиметричните рокли бяха навсякъде. Е, имаме добри новини за феновете на асиметрията – тя би била перфектна като стил за плажна рокля.

Много булки, които сключват брак на плажа, все още държат на традиционния сватбен стил, но просто го комбинират с любовта си към плажа и провеждат сватбената церемония на брега. Този тип традиционни сватбени рокли, често включват и тежка, дълга рокля, вероятно и с дълъг шлейф. Много традиционни сватбени рокли имат шлейфове, които са прекрасни, но не са особено подходящи за плажни сватби, освен ако не Ви пречи да ги оцапате с пясък още преди началото на тържеството. Често дамите съжаляват, точно защото след като са били в пясъка, им се налага да носят същата рокля до края на вечерта. Така че, освен ако не планирате смяна на тоалета след плажната церемония, хубава алтернатива тук е точно асиметричната рокля. Изборът на нещо по-късо в предната част и по-дълго отзад, ще ви накара да се чувствате все едно носите рокля с шлейф, но в доста по-удачен и не толкова взискателен вариант за плажа. Освен това, тази опция ще бъде лека, удобна и доста лесна за танцуване по-късно на празненството.

 


Тънки презрамки

 

Въпреки че роклите без презрамки винаги са приказен избор за сватбено тържество, помислете си за рокля с тънки презрамки за вашата сватба до морските вълни. Трудно е да не обичате тънките презрамки, особено ако сте израстнали в края на миналия и началото на този век, когато те бяха толкова разпространени.
Прекрасното нещо на тънките презрамки е, че могат да добавят небрежно усещане към иначе не толкова небрежната Ви визия.

Това често е нещо, което булките, които се женят на плажа трябва да вземат под внимание, когато избират роклите си. Този избор на презрамки Ви позволява да изберете по-луксозно изглеждаща рокля, която заради тънките презрамки би изглеждала по-небрежна и свежа. Тези презрамки могат да балансират елегантността със сладко, почти невинно излъчване.

 


Мини рокли/ Чаена дължина
За да избегнете какъвто и да е пясък да влиза и цапа роклята Ви, перфектната опция е рокля с чаена дължина или мини рокля.

Ако решите, че  „мини“ е вашият стил, той ви позволява да експериментирате с плат и дизайн без да се притеснявате, че ще прекалите.

Друг прекрасен избор е красивата рокля с чаена дължина. Тази дължина стана много популярна през 50-те и 60-те години и все още е изключително разпространена и днес. Това, което е страхотно при този тип рокли е, че са много елегантни и класни, въпреки че са къси, което не се постига толкова лесно при други къси стилове.

Роклите с чаена дължина позволяват семпли  или по-смели стилове без притеснения, че роклята ще се напълни с пясък, защото дължината означава, че ще изглеждате невероятно през целия ден.


Рокля в две части (кроп топ и пола)

 

 

За много от нас, отиването на плаж означава да покажем малко от кажата си и да се насладим на красивото слънце. Ако търсите точно това и в сватбената си рокля, тогава може да помислите за рокля в две части, комбинирайки кроп топ и пола, вместо цяла рокля.  Тази опция ще накара кожата ви да изпъкне, от което се нуждаете, за да изпъкнете и Вие, докато все още се невероятно елегантни.

Можете да изберете кроп топ от тежка дантела, който пада до талията ви, и да го комбинирате със стичаща се дълга пола с висока талия.  Тази комбинация ще показва само малка част от корема Ви, което ще добави красив контраст в материите. Плюс, този вид може да е най-подходящият за плажна сватба, препращайки към плажното облекло.

 

 

Рокля без гръб или с цепка

 

 

Ако се надявате на по-традиционна сватбена рокля, обшита в дантела или дълга до пода, може би бихте искали да покажете малко кожа, за да балансирате тънкостите или тежестта на материалите.  Когато говорим за плажни сватби, това да се покаже малко кожа би добавило тези лесни летни настроения, които биха си подхождали перфектно с избора на сватбено място и сезон.

Рокля с гол гръб ще ви даде тази лятна атмосфера. Ако покажете гърба си, ще бъде разхлаждащо ако е горещ ден, плюс, ще изглежда страхотно. Няма да се притеснявате, че външният Ви вид ще бъде нещо по-малко от напълно елегантен.

Цепката на роклята ще ви предложи същото освежаване, това обаче е един по-секси вариант. Ако искате Вашият сватбен ден да има една доста по-секси страна, това е чудесен избор.

 


Коментари

Коментирай
Бъди първия дал мнение за 6 плажни сватбени рокли, в които да се влюбите това лято