Отзиви на младоженци

сем . Атанасови 23.09.2018 г.
Здравей Роси 😊
искаме още веднъж да ти изкажем своята благодарност за перфектната организация на сватбеното ни тържество,вниманието и загрижеността към всички наши желания и нужди.Всичко беше перфектно!
Изпращам ти отзив за всички хора,които искат да организират своето тържество във вашият хотел и снимки от нашият ден,но засега имаме само каквото са снимали гостите 😊
Сърдечно благодарим за изключителното отношение и професионализъм при организацията на сватбеното ни тържество.
Всеки детайл беше изпипан до съвършенство от обстановката в ресторанта и хотела до 4-степенното меню и обслужването на всички сервитьори в ресторанта.Гостите ни са възхитени,впечатлени и много щастливи от сватбата,в основата на която беше целият екип на Rosslyn Dimyat Hotel.
Благодарим ви за неповторимата вечер и щастливите емоции,които оставихте в нас и нашите скъпи гости!

С обич: сем . Атанасови

Ирина и Валентин Веселинови 22.06.2018 г.
 Здравей, Росица! 
Пиша ти от мое име и от името на Валентин, искам да ти благодаря за всичко , което направи за нас....и не само ти, а целият персонал на хотела.
Искам да ти кажа, че наистина надминахте нашите очаквания, беше великолепно...всичко! Не че сме се съмнявали във вашата организация и професионализъм, но наистина сме очаровани, както от обслужването , храната , така и от отношението ви!
Благодаря ти , за това че беше толкова любезна и всеотдайна към нас и нашата сватба! Благодаря за вкусната храна, която се хареса на абсолютно всички!
 Благодаря за всичко !
  Хубав ден и ще се радвам отново да се видим.

Поздрави!

Валерия и Тихомир 27.03.2018 г.
Здравейте,
Искаме да изразим огромна благодарност към целия екип на ресторанта към хотел  Суис - Белхотел Димят Варна, който с помощта на уникалните професионалисти Росица Неделчева и Росица Георгиева ни помогнаха да изживеем един от най-прекрасните моменти от живота ни – нашата сватба на 03.02.2018 година.  Сватбеното ни тържество зависеше много от звездния и стилен интериор,  уютната атмосфера, изисканите и уникално вкусни ястия и високо качественото и перфектно обслужване в ресторанта. Ние и нашите гости се чувствахме много комфортно. Наистина гостоприемството, уюта и класата на ресторанта отговориха на нашата представа за идеалното и мечтано сватбено тържество. Радваме се, че го прекарахме в този изискан и уютен ресторант и ще го препоръчваме на наши приятели.
Поздрави,
Валерия и Тихомир

Сем. Стоилови, 03.06.2017 г.
Чудесно обслужване, мил и приветлив персонал, невероятна храна, чисти стаи! Специални благодарности към Антония Дончева, невероятен организатор, който знае как да си свърши работата! Поклон пред всички ВАС, мили хора!

Валентина Желязкова, 27.05.2017 г.
Здравейте,
На 27/5/17 имахме сватбено парти в ресторанта на хотела и всичко което се случи там беше просто невероятно. От все сърце благодарим на прекрасните сервитьори и изключителната управителка които впечатлиха всички наши гости. Благодарим за вкусната храна, красиво предложена от внушителният готвач. Щастливи сме и благодарни, че избрахме вашият ресторант за нашият празник. Имахме няколко уникално големи и чисти стаи в хотела, а служителите на рецепция бяха толкова внимателни и деликатни.
Останахме наистина впечатлени и респектирани от професионализма на всички тези хора.
Тръгнахме си с прекрасни чувства. Благодарим на всички вас, които направихте нашият празник незабравим. Желаем ви щастие. :-)

Деница Каракочева, 20.05.2017 г.
Здравей,
И двамата с Кирил останахме много доволни от празника, който се получи истински
специален и заради отношението на вашия екип. Благодаря лично на теб за това, че беше на разположение по всеки един въпрос и успя да намериш решения за всяко наше желание.
Гостите ни специално ни казаха, че си тръгват със страхотни впечатления за хотела , аз самата също мога само да поздравя всички твои колеги за перфектното отношение и готовност да съдействат.
Много съжалявам, че не ни остана минутка, за да благодарим на главния готвач за вкусното меню, което се хареса и на най-претенциозните от нас. Надявам се да успееш да го направиш от мое име.
Цялата организация в ресторанта ни помогна дори да не усетим как се случват нещата и да се насладим на празника ни.
Ще се радвам да споделиш имейла с вашия управител, който е късметлия да разполага с такъв професионален екип на фона на хотелския климат в България.

Сем. Кръстеви, 22.04.2017 г.
Здравейте,
Пишем Ви, за да изразим цялата си благодарност от нашите сърца за това което направихте Вие и целият екип на Swiss-Belhotel Dimyat.
Излишно е да пишем благодарим за това,...благодарим за онова....за това ще се опитаме да наблегнем на няколко важни елемента от цялото тържество, без които елементи то нямаше да бъде същото.
Посрещането още в самото начало когато дойдохме показа високата класа на този хотел и радостта на хората, които работят с усмивка за гостите на хотела. Персоналът е на ниво, което не може да се види другаде в България. Професионализмът на работа, която вършат всички е уникален. Няма нужда да споменаваме самата обстановка в ресторанта – мисля, че всеки, който е стъпил там разбира и осъзнава, че се намира в един наистина великолепен ресторант. Ресторант, който си заслужава още минимум две звезди. Обслужването в него е на такова ниво, че никой не забеляза кога и как работят всички сервитьори. Вниманието към нас и нашите гости беше зашеметяващо. Благодарим още веднъж на чудесният персонал, работещ в този великолепен ресторант.
Сега към ястията. Не можем да скрием както нашето очарование така и това на нашите гости, относно храната. Тя беше приготвена като за Боговете. Менюто което ни предложихте защитава звездите на хотела и на ресторанта. Тук не можем да не изкажем специални най- дълбоки благодарности към Главният готвач. Без този човек цялата вечер щеше да е „кисела“. Но тя не бе! Вечерята от началото до краят бе приготвена, поднесена и най-важното изядена с огромни благодарности към Главният готвач! Личното му присъствие в залата допринесе още повече усмивки и радост по лицата на всички. Какво по-хубаво от това да те уважи човекът който е приготвил всичко това...?! Искрени благодарности от нас и нашите гости към Главният готвач!
Г-жа А. Дончева, благодарим Ви още веднъж за всичко което направихте за нас. Благодарим Ви за подкрепата и помощта, която Вие специално и целият екип на хотел Swiss-belhotel dimyat ни оказахте. Благодарим Ви за топлите отношения, с които ни приехте като Ваши гости в този прекрасен хотел и ресторант. Благодарим Ви за енергията, отделена за нас и нашият празник. Благодарим Ви за всичко, което сътворихте за нас! Благодарим на целият екип на Swiss-Belhotel Dimyat!
Надявам се да имаме още много красиви поводи да празнуваме при Вас! Нека всички Вие да сте живи и здрави и да продължавате да вършите всички тези неща с енергията, която строи от вас! Благодарим ВИ!!!
Когато имам възможност, със сигурност ще се отбия, за да пием по кафе, а междувременно бих препоръчала на всеки да проведе събитие във Варна при вас.
Желая много успешен сезон на всички в хотела и още веднъж искрено благодаря за помощта! Радвам се, че заедно сътворихме такава красива вечер за нашите близки!