Bridal fashion
Въпроси и отговори за сватбените бижута

Въпроси и отговори за сватбените бижута

Бижутата за Вашата сватба са важен елемент, който допринася за завършената Ви бляскава визия и са задължителни. Разбира се, след като са толкова неизменна част от външния вид на булката, то задължително избора на подходящите бижута е придружен с въпроси от страна на младоженците. В днешната статия ще отговорим на по – често срещаните въпроси, при избора на бижута.

Имате свръхчувствителна кожа и сте алергични към повечето метали. Съществува ли хипоалергичен метал, който можете да използвате за сватбените халки?
Повечето алергии се причиняват в следствие от металите никел и мед, чието съдържание се среща в металните сплави. Това явление е най – често срещано при използването на нискокачествените метали. Платината и жълтото злато носят най – малък риск от предизвикване на подобна алергична реакция. В случай, че бюджета Ви е ограничен, то пръстен направен изцяло от титан ще бъде правилен избор за Вас. Но трябва да сте внимателни и с другите бижута, които ще носите в сватбения си ден. Заложете на перлите и ще избегнете нежелани раздразнения на кожата.

Роклята Ви е чисто бяла. Какъв цвят бижута да изберете?
Бялото е неутрален цвят, което означава че си пасва с всички други цветове. В такъв случай, когато избирате бижутата, вземете предвид тона на кожата Ви. При булките с по – тъмна кожа съветваме избора на златни бижута или такива със златно покритие, докато при по – светлите булки определено повече би паснало среброто.

Трябва ли да се съобразите с модните тенденции или да заложите на класическото?
Модните тенденции винаги отминават толкова бързо, колкото са се появили. Ще се връщате към снимките от Вашата сватба още дълги години и не бихте искали да се питате: „Какво ли съм си мислила?“. Затова Ви съветваме да заложите по – скоро на класическите бижута и след години да поглеждате към сватбените си снимки само с положителни емоции.

Колко пари е удачно да дадете за халки?
Според сватбените експерти, 3 % от целия Ви сватбен бюджет е удачно да бъдат отделени за сватбените халки. В случай, че искате пръстените да са направени от по – скъп метал или със специален дизайн, то бъдете готови да отрежете други части от бюджета.

 


Коментари

Коментирай
Бъди първия дал мнение за Въпроси и отговори за сватбените бижута