Bridal fashion
Пясък, море и слънце - съветите за Вашата сватба на плажа

Пясък, море и слънце - съветите за Вашата сватба на плажа

С наближаването на горещите летни дни започваме все повече да мислим за море и пясък под краката си. Сватба на плажа звучи доста атрактивно и поради тази причина много двойки избират именно тази нетрадиционна, но несъмнено прекрасна идея да се бракосъчетаят на морето. В днешната статия ще Ви дадем няколко съвета, които да вземете предвид, ако планирате вашата морска сватба.

Не залагайте на тежка рокля
Пясъчната гледка по пътя към олтара е мечта за много булки, но лесно може да се превърне в не толкова красив кошмар. След като всички очи ще бъдат приковани във Вас, трябва да сте сигурни, че роклята Ви е не само красива, но и удобна. По – тежката и богата рокля ще Ви тежи, а освен това ще ви сгорещява допълнително. Затова се придържайте към по - семпла и лека рокля. Другото, което трябва да имате предвид е морския бриз. Приятен и прохладен, но не и когато булото Ви е прекалено дълго или косата е пусната. Съветваме да изберете прическа с прибрана коса, която ще е не само ефектна, но и удобна.

Заложете на вила или апартамент, отколкото хотел
Както е известно, красотата на морето привлича доста туристи. За да не се налага да делите личното си спокойствие с множество други хора, ние Ви съветваме да наемете вила, апартамент или поне семеен хотел.

Възползвайте се от местните опции
Ако вече сте избрали мястото на Вашата сватба и не живеете там или поне в близост до него, най – добре отделете време да проучите местните сватбени агенции, магазини за цветя, фризьори, гримьори и т.н. Със сигурност това ще улесни организацията, но и вероятно ще спестите пари.

Пригответе си резервен план
Може би най – важното нещо, с което трябва да разполагате за сезонната сватба на открито – това е резервен план. Бъдете подготвени с помещение на закрито, към което да прибегнете в случай, че времето не е такова, каквото сте го очаквали.

 

 

 


Коментари

Коментирай
Бъди първия дал мнение за Пясък, море и слънце - съветите за Вашата сватба на плажа