Bridal fashion
Как да изберем правилните кейтъринг услуги

Как да изберем правилните кейтъринг услуги

Без значение дали на Вашата сватба ще изобилстват плата с изтънчени и нетрадиционни вкусове или ще заложите на традицията в сватбеното меню, добрите услуги на правилната фирма за кейтъринг ще ви улеснят до голяма степен в деня на Вашето празненство.

Каква храна бихте желали да има на Вашата сватба?
Първата стъпка към избора на правилното кейтъринг облужване е да обсъдите с половинката си, какви точно са Вашите вкусови предпочитания.
Направете списък с любимите си салати, предястия, основни ястия и десерти.

Какъв е типа сватба, който предвиждате да организирате?
Стилът на сватбата, която организирате е до голямо степен определящ фактор и за менюто с храната, която ще предложите на Вашите гости. Би имало несъответствие, ако на гостите Ви бъде сервирана храна, приготвена на скара в сервиз от китайски порцелан.

Предварителни приготовления
След като сте уточнили общата идея за Вашето примерно меню, идва ред за избора на кейтъринг фирма, която ще изпълни Вашите очаквания.

Полезни съвети, които да вземете под внимание:

-
Прегледайте списъка с гости и преценете ориентировъчно техния брой. Така ще успеете да се ориентирате приблизително в количеството храна, което ще Ви бъде нужно, без да има излишък или недостиг.
- Имайте предвид евентуални по - специални навици на хранене, на някои от Вашите гости като вегетарианство, веганство или възможни алергии към определени храни или техните съставки.
- Предлагания алкохол е ключов фактор в определянето на цената за Вашия кейтъринг.
- При избора на фирма, която ще се заеме с тази услуга във Вашия сватбен ден, задължително не пропускайте да видите лиценза на дадената фирма и дали той е актуален.