Bridal fashion
Нещата, които никой не ви казва за сватбения ден

Нещата, които никой не ви казва за сватбения ден

Без значение на колко сватби сте присъствали или колко пъти сте влизали в ролята на шаферка, има няколко неща, които не бихте могли да усетите преди деня на вашата собствена сватба.

 Десет минути преди церемонията - моментът с най - голямо напрежение

Последните минути от времето преди да поемете по пътеката към олтара са изпълнени с най - много стрес. Напълно разбираемо - на път сте да вземете променящо живота решение, пред очите на всички ваши роднини и приятели. В този напрегнат момент просто помнете, че вашата половинка Ви чака в края на пътеката, а след това всички заедно ще отпразнувате вашия специален ден.

 Церемонията е най - важната част

Има нещо магическо и прекрасно в самата церемония при сключването на брак. Традициите, клетвите и всички тези разчувствани роднини и приятели го правят един от най - специалните моменти в живота Ви. Изживейте този миг пълноценно, защото спомените от него ще са с Вас завинаги.

 Сълзите са неизменна част

Това не е тайна за никого - сълзите от щастие са неизбежни в един толкова красив и емоционален момент. Затова бъдете предварително подготвени за този миг - разполагайте с кърпички наблизо, желателно е да сте с водоустойчив грим и задължително имайте под ръка пудра и червило, за да може гримът ви да изглежда еднакво красиво от първата до последната минута от сватбата.

 Ще получите мускулна треска от усмивки

Настрана от стотиците снимки, усмивката няма да слезе от лицето Ви нито за миг, понеже това ще е едно от най - красивите неща, които са Ви се случвали. Няма абсолютно никаква причина за лошо настроение измежду танците, наздравиците, тържественото разрязване на сватбената торта и всички останали незабравими мигове съпътстващи вашия ден.

 Ще искате да прекарате малко време насаме 

Сред всички тези емоции, внимание и суматоха ще дойде момент, в който ще изпитате нужда да останете насаме със себе си или с вашия партньор.

 Възможно е да се преуморите 

Истината е, че по - голяма част от бъдещите младоженци рядко успяват да си вземат необходимата доза сън вечерта преди сватбата. Причините биха могли да са много : притеснения по последните детайли, късни разговори с напътствия от майка Ви или просто вълнения за предстоящото събитие, те оказват влияние и отнемат от така скъпоценното време за почивка на бъдещата булка.

 Не всичко ще протече както е било по план

Случва се понякога нещо да се обърка. Може да бъде нещо малко, може и да е голямо, но нашия съвет е да не го приемате прекалено насериозно и да се вгледате в цялостната картина. Лесноразрешим ли е проблема? До каква степен ще повлияе цялостно на сватбата? Гостите продължават ли да се забавляват? А Вие забавлявате ли се? Ако отговаряте лесно на тези въпроси не си впрягайте излишно нервите, а просто продължете да се наслаждавате на празненството.

 Ще се чувствате различно

Дори и връзката с партньора Ви да е продължавала с години, след като веднъж стане официална, ще се почувствате по съвсем различен начин.

 


Коментари

Коментирай
Бъди първия дал мнение за Нещата, които никой не ви казва за сватбения ден