Bridal fashion
Най - честите въпроси при избора на рокля

Най - честите въпроси при избора на рокля

„Да нося красива булчинска рокля!“ – това е една от най – големите детски мечти на повечето жени. Вие сте сгодена, планирате бъдещата си сватба и наближава дългоочаквания момент за избора на булчинска рокля. В днешната статия ще Ви дадем няколко съвета за този специален и задължителен момент от подготовката.

1. „Колко време е нужно за преправянето на рокля?"

След като за този процес се изисква определен период от време, е желателно да насрочите пробите за Вашата бъдеща рокля от осем до десет седмици преди деня на Вашето сватбено тържество.

2. „Колко време отнема пробата на рокля?"

Първата проба, която ще направите, ще Ви отнеме прилизително един час. При всяка следваща, времето ще е по - малко, след като ще бъдете по - ориентирани в избора си и представата за това как точно бихте желали да изглеждате.

3. „Колко проби ще са ми нужни?"

Обикновено три проби са напълно достатъчни. При първата ще придобиете първоначална представа относно типа рокля, който би подхождал най - добре на структурата на тялото Ви. Има случаи, в които са достатъчни и само две, но задължително насрочете последната си проба една или две седмици преди сватбата, понеже за този период от време е най - малко вероятно тялото Ви да се измени.

4. „Какво трябва да нося на пробата?"

Желателно е бъдещата булка да носи обувките и бельото, с което ще бъде на сватбения ден. Ако все още не сте готови с избора си на обувки, донесете обувки, чиято височина ще бъде колкото на чифта, с който ще бъдете в сватбения ден.


Коментари

Коментирай
Бъди първия дал мнение за Най - честите въпроси при избора на рокля