Bridal fashion
5 грешки, които да не допускате със сватбения грим

5 грешки, които да не допускате със сватбения грим

В деня на Вашата сватба всички погледи ще бъдат приковани върху Вас и това е момента, в който ще заблестите с цялата си красота. Избрали сте прекрасна рокля, имате идея каква ще бъде прическата Ви и идва ред за нещо също толкова важно – сватбения грим. Звучи лесно, но съвсем не е така. Перфектния грим е от изключителна важност за Вас в сватбения Ви ден, затова ще обърнем внимание на грешките, които да избягвате, за да изглеждате неотразими.

Да се гримирате сама или с помощта на приятелка:
Освен ако Вие не сте професионален гримьор, нито пък Вашата приятелка – не Ви съветваме да рискувате с изпълнението на сватбения грим. Този тип макияж изисква доста по – големи умения от лекия дневен грим и най – доброто решение е да се оставите в ръцете на професионалист с опит в тази сфера. Вашето лице трябва да изглежда както естествено красиво, така и с достатъчно грим за снимките, които няма да са никак малко.

Да носите прекалено много грим:
Ако в ежедневието си носите лек грим или дори никакъв, има опасност да изглеждате неестествено в очите на вашия партньор и гости. Освен това, ще се чувствате доста неудобно в собствената си кожа. Балансът между „прекалено лекия грим“ и „прекалено тежкия“ може да бъде лесно намерен, а именно, чрез пробния грим.

Пропускане на частта с пробния грим:
Пробния грим е най- важната стъпка, към постигането на перфектния вид и пропускането му несъмнено е груба грешка, която не бива да допускате. Да, това е още един допълнителен разход, но такъв, за който гарантирано няма да съжалявате. Подгответе се предварително с примерни снимки на грим, който Ви харесва и бихте искали да носите в деня на сватбата, като по този начин ще улесните както себе си, така и вашия гримьор.

Да не носите водоустойчива спирала:
Сватбата е придружена от много положителни емоции, които биха могли да предизвикат сълзи от щастие във Вашите очи. Всички сме виждали последиците от размазана спирала, така че се подгответе за тази неприятна ситуация – а именно като използвате водоустойчив грим.

Използване на брокат:
90те години на миналия век отдавна отминаха, а с тях и модата на прекаления блясък. Може да изглежда ефектно във Вашите очи, но трябва да знаете, че излишния блясък по лицето Ви ще попречи при снимките, тъй като е възможно да се появят излишни петна и проблясъци при проявяването им.

 

 

 


Коментари

Коментирай
Бъди първия дал мнение за 5 грешки, които да не допускате със сватбения грим