Bridal fashion
Цветовете на 2017

Цветовете на 2017

Планирате сватба през 2017 година? Искате да бъдете в крак с модата? Кои са най – модерните цветови комбинации за тази година? Днес Ви представяме някои от топ тенденциите за новата година. Вижте и сами преценете дали Ви допадат, а може би някоя от тези тематики е била Вашата първоначална идея за сватбения ден?

 Сватба в зелено

 Една от най – предпочитаните и любими на булките палитри за тази година е изключително натурална и земна  – включваща тревисто зелено, бяло и кафяво. Перфектна е за есенно – зимна сватба (макар че със сигурност бихме я препоръчали и на двойки, планиращи пролетна сватба). Тази тема може да бъде допълнение във всеки един детайл от големия ден –  поканите, букетите и тортата. Букетите, състоящи се от евкалипт и обикновени бели цветчета, биха били изчистено и свежо допълнение към външния вид на булката и шаферките. Гирлянди от зеленина могат да се поставят навсякъде – от арки, столове и дори на покривките за романтично и органично усещане.

 

 Сватба в лилаво и микс от горски плодове:

Свежата палитра от богати тонове е перфектна за есенна сватба. Лилавото винаги е било популярен цвят за сватбите, защото е царствено – но тази година е Вашият шанс да смесите любимите си тонове за едно модерно тържество. Оказва се доста лесно да се включи лилавото в сватбения декор, шаферките могат сами да се погрижат за роклите си, защото дори да се различават тоновете лилаво, това няма да е никакъв проблем, а търсен ефект. За да направите темата още по – отличаваща се, може да включите различни горски плодчета за украса по коктейли или като топинг на сватбената торта.

 

 Модерно тъмносиньо и златисто

Тъмносинята палитра със детайли в златисто е идеален модерен завършек за вашата официална сватба. Тази супер шикозна комбинация от цветове е едновременно умна, обаятелна и отличаваща се, позволявайки Ви наистина да се позабавлявате, включвайки златистото в декорацията. Перфектна е за зимна сватба.

 

Меки неутрални тонове

Тази свежа и ефирна палитра от неутрални тонове би била идеална за сватби по всяко време на годината. Тези цветове лесно биха се включили в декорацията -  ако роклите на шаферките са в гамата на  телесните цветове и комбинирате черни цветчета в украсата – това ще добави кафеникаво и мръсно-бели нюанси. Тази тема е главно създадена от меки цветове и е прекрасен заместител на силните набиващи се тематики, придавайки на Вашият сватбен ден, стил, класа и запомнящ се чар.

 

Класическо червено и сиво

Кой е казал че сватбеният ден е забранено да бъде изключително смел откъм цветова гама. Комбинацията от ярко червено и тъмно сиво е прекрасен начин да се отличите в големият си празник, като не изгубите стил и класа. Есенно – зимна сватба би била перфектният случай да използвате тази дръзка цветова гама.

 

Това са може би най – често избираните и модерни цветови комбинации за 2017 година. Но кой е казал че трябва задължително да се следват точно тези комбинации – може да комбинирате телесните цветове със светлосиво, или да добавите златистото към розова лятна сватба. Следвайте стилът си, черпете вдъхновение и направете денят си такъв какъвто на Вас Ви се иска! Дано сме успели да Ви вдъхновим!

 

 


Коментари

Коментирай
Бъди първия дал мнение за Цветовете на 2017