Crowne Plaza
Grand Wedding Show 2014

Grand Wedding Show 2014



На 30 март 2014 г (неделя) от 13:00 ч. Гранд Хотел София ви кани на „Grand Wedding Show 2014”, за да разгледате най-новите и актуални  сватбени предложения.
За първи път тази година в рамките на петото издание на изложението ще се включат и другите два хотела на НИКМИ - Сентръл Парк Хотел София до НДК и новооткрития Суит Хотел София в Студентски град, които ще представят свои декорации и сватбени пакети.
Тази година акцент ще бъдат изчистените и семпли визии, решени в класическия бял цвят. Ще представим декорации в модерния за сватбен сезон 2014 цвят тюркоаз, като разбира се, няма да пренебрегнем и традиционните визии и цветни аранжировки. 
Нови сватбени торти ще бъдат показани от екипа ни сладкари, като тази година тенденцията е тортите да бъдат в нестандартни форми с акцент върху натуралните мотиви. 
Всички бъдещи младоженци, посетили изложението, ще получат талон със специална отстъпка, ако изберат за сватбеното си тържество ресторантите или залите на някой от трите ни хотела.
Посетителите на изложението ще участват в томбола с награди - безплатна торта със специална декорация за сватба в Гранд Хотел София, безплатна декорация на ресторанта за сватбеното тържество в Сентръл Парк Хотел София и Суит Хотел София.
Форумът „Grand Wedding Show” се провежда за пета поредна година и има за цел да представи най-добрите сватбени фирми в страната. По повод годишнината организаторите са поготвили много забавления, изненади и подаръци.

Програма на Grand Wedding Show 2014
30 март 2014 г, Гранд Хотел София, ул. Гурко №1

11:00 - 18:00 ч., зала „Триадица” (етаж 1) - Трите хотела на фирма НИКМИ ще представят свои сватбени декорации, торти и цялостно организиране на сватбени тържества.
11:00 – 18:00 ч., зала „София“ (етаж 2) - изложение на фирми, предлагащи сватбени услуги – покани, пръстени, сватбени чаши, аксесоари, фотографи, музиканти.


Коментари

Коментирай
Бъди първия дал мнение за Grand Wedding Show 2014