Crowne Plaza
ИКО МЕДИА и сватбената фотография

ИКО МЕДИА и сватбената фотография

 

Една от основните дейности на ИКО МЕДИА Сватбена фотография и видеозаснемане в последните 15 години е заснемането на сватбени тържества. Ето какво споделя Ивайло Миланов – Ико за сайта www.сватби.com, сватбената фотография и предлаганите от фирмата услуги.


“Създадохме този сайт специално за младоженците, които доверяват на нас най - важният ден от живота си.
Отговаряме на изискванията на своите клиенти, отдавайки се напълно на техните желания. Разбира се не се притесняваме да споделяме своя опит, помагайки на младоженците с идеи и съвети, които биха били полезни за тях.
Как работим?
Преди всичко ние се посвещаваме изцяло на заснемането на Вашето тържество на уговорената дата. Водим предварителен разговор и уточняваме всички детайли свързани с фото и видеозаснемането. Стараем се да не изпуснем нито един момент от този най - важен за вас ден!
Нашият стил на работа
Стилът ни на снимане може да се определи като репортажен, по този начин улавяме различни моменти и емоции без да се натрапваме с присъствието си. Разбира се имаме готовност да удовлетворим желанието Ви за статична снимка или групов портрет с Вашите роднини и приятели. В нашите пакети ще намерите и предложения за арт фотосесии, в които ще имате възможност да проявите вашите артистични способности:)
Резервация за фотограф и видеооператор
Резервация за Вашето сватбено тържество можете да направите на място в нашият офис или студио, като на осъществената среща след уточняване на Вашите желания и избор на ценови пакет плащате капаро на стойност 20% от договорената цена. По този начин избраната от Вас дата бива ангажирана. Възможно е и да направите резервация през нашият сайт.
Какво получавате?
След като приключи Вашето сватбено тържество, получавате всички заснети материали във вид договорен на предварителния разговор. Получавате също така и линк за сваляне от нашият сайт на Вашите снимки и кратко видео от Вашето сватбено тържество. Създаваме за Вас онлайн галерия с подбрани снимки от тържеството, която можете да споделяте с Вашите гости.
Предлагаме безплатни консултации.
При среща можем да Ви предложим безплатна консултация как да организирате сватбения си ден по часове. Възползвайте се от нашите познания и опит. Бихме могли да споделим нашите впечатления от DJ, кетъринг, ресторанти, фирми за украса, специални ефекти и др.


Допълнителни услуги, за които можете да разчитате на нас - Сватбени албуми, обработка на снимки, обработка на видео, календари и картички.“



Повече информация и видео клипове от проведени събития, можете да намерите в страницата на ИКО МЕДИА в Svatbata.com


Коментари

Коментирай
Бъди първия дал мнение за ИКО МЕДИА и сватбената фотография